G45T MOS FX/FOF

Pištole GLOCK Training so bile razvite z namenom, da omogočijo vadbo taktičnih operacij, ki temelji na realnosti, z barvnim označevanjem ali plastičnim strelivom. Zasnovana posebej za uporabo s strelivom FX®/FOF ali UTX®, ta optična pripravljena pištola ponuja enako ergonomijo in občutek na dotik, kot ga častniki in vojaki poznajo s svojo službeno pištolo. Ta vadbena pištola GLOCK Safe Action® Force-on-Force je značilne modre barve z revolucionarnim drsnikom s polimernimi vložki, da je vizualno razločna in lahka. Ta značilna barva preprečuje, da bi vadbeno pištolo zamenjali za strelno orožje.

Šifra: e4bd7762e878 Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Kaliber

Kapaciteta nabojnika

System

Dolžina cevi

Teža

Opis

IZDELEK Z OMEJITVAMI
OPOZORILO PRI NAKUPU OROŽJA IN STRELIVA

40. člen (ZOro)

Posebne dolžnosti trgovca

Orožje, strelivo in deli orožja se lahko prodajo le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, streliva in delov orožja. Prav tako se lahko sprejme v hrambo le orožje, za katero je izdana ustrezna orožna listina.

Potek nakupa:

Naročilo se lahko odda preko spleta, vendar je potrebno orožje oziroma strelivo, osebno prevzeti v naši trgovini. Obvezno morate imeti s seboj veljavno nabavno dovoljenje pristojne upravne enote.
Brez veljavnega nabavnega dovoljenja, se naročilo oz. nakup prekliče!